EL-C02 RFID STANDALONE ACCESS CONTROLLER 125KHz

19,70 Με ΦΠΑ

Βάρος0,124 κ.
Χρήση
Κωδικός Προϊόντος195093
Barcode3800131259141

Εξαντλημένο

0 People watching this product now!
Κωδικός προϊόντος: 195093 Κατηγορία:
Περιγραφή

EL-C02 RFID STANDALONE ACCESS CONTROLLER 125KHz


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις 115x70x20mm
Τάση 12-30V DC
Εγγύηση 3+0
Mοντέλο EL-C02
Working Current 150mA
User capacity 1000
Card type EM (RFID)











ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές Εμπορευμάτων

  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε αζημίως εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
  • Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Επιστροφή αντιτίμου παραγγελίας

  • Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
  • Σημείωση: Στα φωτιστικά τα οποια ειναι εισαγωγής (κατόπιν παραγγελίας) δεν γινεται δεκτή η επιστροφή