ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για παραγγελίες άνω των 70€
 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ online

Website: www.led-fos.gr
 

+30.2754023120

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

1920x1080-Test-Background

Το κατάστημα Φως & Τέχνη ιδρύθηκε το 2002 στο Κρανίδι Ερμιονίδας από τον Σιώρα Θεόδωρο. Βασικός στόχος της δημιουργίας του καταστήματος ήταν η προμήθεια των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής της με επώνυμα ηλεκτρολογικά προϊόντα και η πραγματοποίηση, λειτουργικών και ασφαλών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με υλικά άριστης ποιότητας.

Η εταιρεία αυτά τα 14 χρόνια ανέπτυξε γοργά σχέσεις συνεργασίας με πλήθος πελατών στους οποίους προσέφερε ανταγωνιστικές τιμές, αξιόπιστα προϊόντα, άμεση παράδοση χωρίς να τους ανταγωνίζεται και παρέχοντας τους την σιγουριά που προσφέρει ένας αξιόπιστος συνεργάτης με διαθέσιμα προϊόντα ανά πάσα στιγμή.

Το προσωπικό μας έχει την γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, που όχι μόνο θα είναι κατάλληλες για σας, αλλά ταυτόχρονα θα είναι ποιοτικές και οικονομικές.

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε μπορεί να είναι γενικές ή επιμέρους σε χώρους κατοικιών και επαγγελματικούς χώρους.

Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση σε θέματα νέων τεχνολογιών μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Επαρχιακή Οδό Κρανιδίου-Πορτοχελίου στην θέση Κοκκινάρι όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού, λαμπτήρων, ανεμιστήρων, εξαεριστήρων, ηλεκτρονικών ειδών, οικιακού εξοπλισμού και μια έκθεση από φωτιστικών εσωτερικών κ εξωτερικών χωρών.

Έχοντας πλήρης επίγνωση και ενημέρωση για τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά σε σχέση με τα ηλεκτρολογικά, σας προσφέρουμε την εμπειρία μας στον τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, με ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ανάγκη και με προσωπικό που να είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας ενημερώσει και να σας εξυπηρετήσει.

Μετά Τιμής

Θεόδωρος Σιώρας